Phablet-ul HTC Desire 820 primește actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow

1.300 ori
<b>Phablet-ul HTC Desire 820 primește actualizarea la  Android 6.0.1 Marshmallow</b>Phablet-ul HTC Desire 820 primește de astăzi actualizarea la Android 6.0.1 Marshmallow, pachet ce sosește via OTA alături de interfața HTC Sense 7.0. Acest terminal a fost testat chiar în luna mai a anului trecut, aici la Mobilissimo, iar printre punctele

Ieri vă informam că Huawei P8 Lite a primit actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în Polonia și Germania, iar astăzi un nou terminal apare pe lista modelelor ce rulează acest OS. Este vorba despre HTC Desire 820, phablet ce face trecerea la nouă versiune denumită Android 6.0.1 Marshmallow ce este însoțită de interfața HTC Sense 7.0.

Acest phablet de față a fost testat și aici la Mobilissimo chiar acum un an, model ce impresiona prin capabilitățile sale în materie de gaming, prin captura selfie foarte bună, dar și prin difuzoarele stereo de calitate. Și interfața ne-a plăcut, dar și numeroasele opțiuni pe care le primeam în aplicația de cameră foto.

Vă amintim că Desire 820 sosește cu display HD de 5.5 inch + protecție Gorilla Glass 3, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și cu 2 GB RAM la bord. Avem 16 GB de stocare, un slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce poate filma la rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×