HTC HD2, dezasamblat in fata camerei (Video)

2.576 ori
<b>HTC HD2, dezasamblat in fata camerei (Video)</b>Daca doriti sa va "razbunati" pe HTC HD2, dupa ce am aflat ieri de la Microsoft ca el NU va rula Windows Phone 7, iata o disectie a terminalului, prezentata in clipurile video de mai jos. &nbsp; &nbsp; Procesul este realizat cu grija si minutiozitate de...

Daca doriti sa va "razbunati" pe HTC HD2, dupa ce am aflat ieri de la Microsoft ca el NU va rula Windows Phone 7, iata o disectie a terminalului, prezentata in clipurile video de mai jos.

Procesul este realizat cu grija si minutiozitate de catre o persoana cu maini destul de mici, care speram ca nu este un copil, cum se poarta mai nou pe la uzinele care fabrica iPhone-uri. Aceste clipuri sunt ghiduri oficiale oferite de HTC pentru dezasamblarea handsetului, astfel ca nu veti avea nevoie de un manual pentru acest procedeu.

Personal, nu am indrazni sa cotrobaim in interiorul lui HTC Leo aka HTC HD2, dupa ce am vazut cat de fragil poate fi el, la cea mai mica scapare pe podea... Iata si un ghid video pentru asamblarea smartphone-ului:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×