HTC HD2 foloseste o aplicatie "lanterna", acum cu rol de cod Morse

Autor:  | Publicat în:  Software 2.814 ori
<b>HTC HD2 foloseste o aplicatie "lanterna", acum cu rol de cod Morse</b>Stim ca HTC HD2 este un terminal complet, de vreme ce este dotat cu un ecran capacitiv multitouch si un procesor de 1 GHz, dar chiar si functiile sale mai putin popularizate se dovedesc a fi importante. Astfel, aruncam o privire asupra aplicatiei...

Stim ca HTC HD2 este un terminal complet, de vreme ce este dotat cu un ecran capacitiv multitouch si un procesor de 1 GHz, dar chiar si functiile sale mai putin popularizate se dovedesc a fi importante. Astfel, aruncam o privire asupra aplicatiei "lanterna" disponibila pe acest handset, acum si cu rolul de cod Morse:

Procedeul este foarte simplu, dupa cum ati putut observa si in clipul de mai sus: fie apasati ecranul terminalului de 2 ori pentru a porni "lanterna" si a o stinge, fie scrieti un cuvant in aceeasi aplicatie si el va fi redat sub forma de cod morse luminos prin flash-uri.

Puteti controla aplicatia tinand degetul in contact cu ecranul touch pentru a mentine LED-ul aprins, iar daca doriti sa activati functia morse, va trebui sa "maturati" ecranul de la stanga la dreapta apoi sa scrieti mesajul dorit si sa apasati pe Enter. Aplicatia poate fi descarcata de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×