Trillian soseste acum pe iPhone; instant messaging la puterea a doua!

1.269 ori
<b>Trillian soseste acum pe iPhone; instant messaging la puterea a doua!</b>Daca sunteti pasionati de socializare si instant messaging, va va bucura sa aflati ca exista acum un client Trillian pentru iPhone, creat de catre cei de la Cerulean Studios. Aplicatia este disponibila acum prin App Store, la pretul de 4.99 dolari. De...

Daca sunteti pasionati de socializare si instant messaging, va va bucura sa aflati ca exista acum un client Trillian pentru iPhone, creat de catre cei de la Cerulean Studios. Aplicatia este disponibila acum prin App Store, la pretul de 4.99 dolari.

De remarcat este faptul ca numarul aplicatiilor de messagling din App Store este destul de impresionant, iar multe dintre ele sunt disponibile chiar gratuit. Totusi, daca doriti un software de calitate, Trilian va fi alegerea perfecta. Aplicatia suporta numeroase servicii IM, permitand utilizatorului sa treaca de la o conversatie la alta, prin intermediul taburilor.

Trillian pentru iPhone va va sincroniza conturile IM cu serverele Trillian Astra, astfel ca va veti putea schimba statusul sau updata lista de contacte din softul de pe telefon. Apoi, modificarile vor fi aplicate clientului Windows Trillian si celui web-based. Exista si optiunea ca mesajele instant sa fie disponibile prin notificari de tip "push" pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×