HTC HD2, intr-o recenzie completa marca Mobile-review

8.898 ori
<b>HTC HD2, intr-o recenzie completa marca Mobile-review</b>Terminalul despre care se vorbeste cel mai des in ultima vreme este fara indoiala HTC HD2, cunoscut in prealabil si drept HTC Leo. Iata ca, dupa cum ne-am obisnuit, cei de la Mobile-review au reusit sa puna mana devreme pe acest terminal si i-au facut o...

Terminalul despre care se vorbeste cel mai des in ultima vreme este fara indoiala HTC HD2, cunoscut in prealabil si drept HTC Leo. Iata ca, dupa cum ne-am obisnuit, cei de la Mobile-Review au reusit sa puna mana devreme pe acest terminal si i-au facut o recenzie detaliata.

Editorii site-ului rusesc mentioneaza in primul designul handsetului, pe care il apreciaza foarte mult, precizand si ca lipsa tastelor hardware este un handicap, in special atunci cand faceti poze cu ajutorul lui HTC HD2. Problema apare in momentul in care tineti telefonul de mari dimensiuni cu o mana si apasati pe optiunile foto de pe ecran cu cealalta mana, pentru a face poza.

HTC HD2

Ca avantaj al handsetului a fost mentionata prezenta unui jack audio de 3.5 mm, insotit de un port microUSB si revenind la capitolul display pentru o clipa, rezolutia de 800 x 480 pixeli a fost  foarte apreciata pe o diagonala de 4.3 inchi. Evident, Mobile-review a amintit si de procesorul de 1 GHz, playbackul video 480p, camera de 5 megapixeli si incredibila cantitate de RAM - 448 MB.

HTC HD2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×