S-a lansat Blackra1n, Jailbreak pentru OS 3.1 - OS 3.1.2!

Autor:  | Publicat în:  Software 1.474 ori
<b>S-a lansat Blackra1n, Jailbreak pentru OS 3.1 - OS 3.1.2!</b>GeoHot, tanarul hacker care a pionerat Jailbreakul pentru iPhone inca dinaintea iPhone Dev Team, si-a aratat maiestria inca odata! A lansat primul utilitar pentru Jailbreak universal, atat pentru OS 3.1 cat si pentru 3.1.2. &nbsp; &nbsp; Dupa multe...

GeoHot, tanarul hacker care a pionerat Jailbreakul pentru iPhone inca dinaintea iPhone Dev Team, si-a aratat maiestria inca odata! A lansat primul utilitar pentru Jailbreak universal, atat pentru OS 3.1 cat si pentru 3.1.2.

Dupa multe probleme si chiar un mic scandal cu iPhone Dev Team, Blackra1n a fost lansat astazi oficial. Softul fiind rudimentar, dar functional, interfata avand un singur buton, ne beneficiind nici macar help sau minimizare.

Exact 5 mesaje te indruma dupa inceperea actiunii:

- Waiting for iPhone
- Make it ra1n
- Entering recovery
- Running
- Done wait for reboot

Dupa vreo 30 de secunde voila, vei gasi o iconita Blackra1n pe iPhone!

E timpul sa deschizi aplicatia si sa instalezi Cydia sau Icy.

Cydia sau Icy

Cu acest utilitar, GeoHot le-a luat cu usirunta fata celor de la iPhone Dev Team, si iH8sn0w si toti cei care incercau diferite hackuri pentru iPhone. Mai multe detalii si discuti, pe iPhoneForum.ro!

One more word: COOL! ;)

Ne puteti urmari pe Twitter: Marius Micsa, Erwin

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×