HTC HD2 versus podea (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.385 ori
<b>HTC HD2 versus podea (Video)</b>Dupa ce am vazut cel mai puternic smartphone al momentului fiind zgariat cu o pereche de chei sau "injunghiat" cu un cutit, iata ca handsetul recivideaza, de aceasta data el fiind scapat pe podea, de la o inaltime de 1 metru: &nbsp; &nbsp; Desi efortul la...

Dupa ce am vazut cel mai puternic smartphone al momentului fiind zgariat cu o pereche de chei sau "injunghiat" cu un cutit, iata ca handsetul recivideaza, de aceasta data el fiind scapat pe podea, de la o inaltime de 1 metru:

Desi efortul la care e supus telefonul Windows Mobile 6.5 nu este unul exagerat, din moment ce podeaua e acoperita cu parchet laminat, performanta ramane valabila si ne intrebam daca un iPhone ar fi scapat nevatamat dintr-un astfel de contact. Se intampla destul de rar sa vedem un handset care sa fie si bine dotat la capitolul specificatii si rezistent la socuri si zgarieturi.

Aparent meritul este al carcasei rezistente, al imbinarii materialelor si al partii din aluminiu care acopera bateria. Cineva a sugerat un test al lui HTC HD2 pe gheata, deoarece aparent aceasta suprafata este mai dura decat parchetul si ar reprezenta un etalon mai bun pentru rezistenta smartphone-ului.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×