Un BlackBerry cu touchscreen si tastatura glisanta, gata de lansare in 2010?

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.964 ori
<b>Un BlackBerry cu touchscreen si tastatura glisanta, gata de lansare in 2010?</b>Zvonul zilei nu este legat de Android sau iPhone, ci de BlackBerry, un brand neglijat de presa din domeniul telecomunicatiilor in ultima vreme. Se pare ca RIM, producatorul canadian al acestor terminale, ar pregati un model BlackBerry cu ecran touch si...

Zvonul zilei nu este legat de Android sau iPhone, ci de BlackBerry, un brand neglijat de presa din domeniul telecomunicatiilor in ultima vreme. Se pare ca RIM, producatorul canadian al acestor terminale, ar pregati un model BlackBerry cu ecran touch si tastatura glisanta.

Acesta ar trebui sa arate aproximativ ca in imaginea de mai sus, iar informatia il are ca sursa pe Shaw Wu, un analist de la Kaufman Bros. Noul smartphone ar purta numele de BlackBerry 9900 si aparent el exista deja sub forma de prototip. Putem afirma ca acest handset este un hibrid dintre un Storm, un BlackBerry clasic si un slider.

Exista si o data de lansare asupra careia se speculeaza, "candva in 2010", dar pana vom vedea o imagine scapata pe web, sau chiar si una neclara cu terminalul, nu putem sa ne pronuntam asupra veridicitatii zvonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×