HTC Își dezvăluie secretele de design: ce se ascunde În spatele seriei One, care e viitorul?

1.530 ori
<b>HTC Își dezvăluie secretele de design: ce se ascunde În spatele seriei One, care e viitorul?</b>HTC a avut o discuție cu presa în cadrul întrunirii media din Seattle cunoscută drept Frequencies, iar producătorul taiwanez a profitat de ocazie pentru a oferi detalii despre designurile smartphone-urilor sale. S-a vorbit despre întregul procedeu...

HTC a avut o discuție cu presa în cadrul întrunirii media din Seattle cunoscută drept Frequencies, iar producătorul taiwanez a profitat de ocazie pentru a oferi detalii despre designurile smartphone-urilor sale. S-a vorbit despre întregul procedeu de creare a unui telefon de la schița la mulaj și produs finit.

Un telefon HTC își începe "viața" sub formă de proiect cu 4 luni - 1 an înainte să ajungă la stadiul de mulaj dintr-un bloc ABS. în această perioadă inginerii încearcă să găsească metoda ideală de a asambla telefonul, greutatea perfectă și componentele potrivite. Scopul aici este obținerea unui pachet echilibrat, atât la capitolul specificații, cât și dimensiuni. între timp HTC discuta cu operatorii cu privire la tehnologiile încorporate pe noul terminal (display, conectivitate, chipseturi) și obțin de la aceștia și date din studiile realizate pe public, pentru a afla ce vrea consumatorul de rând.

Un aspect interesant este cel al studiului prin lipsă: HTC a luat telefoanele persoanelor chestionate timp de 2 săptămâni și apoi a întrebat subiecții care funcții le-au lipsit cel mai mult. în privința bateriilor mari versus grosime, HTC afirma că publicul e interesant mai degrabă de un smartphone subțire, decât de o baterie uriașă. Aparent HTC ar fi testat un prototip cu o baterie mari în varianta limitată la câțiva operatori și testul nu a avut succes, produsul fiind ocolit de clienți. în cazul în care v-ați întrebat de ce culorile de telefoane sunt atât de limitate la HTC (alb/negru/gri), aflați că prodcuatorul taiwanez nu vrea să fie asociat cu un anume operator, deoarece va fi greu să convingi Orange să vândă un telefon roșu de exemplu, sau pe cei de la Vodafone un HTC în culoarea verde a celor de la Cosmote.

Mai multe detalii despre designuri aflați în relatarea celor de la Engadget, care au participat la conferință!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×