HTC “Re Camera” primește certificare din partea FCC

Autor:  | Publicat în:  HTC 819 ori
<b>HTC &ldquo;Re Camera” primește certificare din partea FCC</b>Un device pe care l-am putut remarca anterior într-un mic teaser al celor de la HTC este și RE Camera, dispozitiv care ne va ajuta să filmăm în diferite situații, fiind destinat mai mult pentru iubitorii de acțiune și pentru cei care practică...

Un device pe care l-am putut remarca anterior într-un mic teaser al celor de la HTC este și RE Camera, dispozitiv care ne va ajuta să filmăm în diferite situații, fiind destinat mai mult pentru iubitorii de acțiune și pentru cei care practică diferite sporturi extreme. Din câte am aflat, acest device urmează să debuteze pe data de 8 octombrie în cadrul unui eveniment de presă.

Astăzi, produsul în cauză ce adoptă o formă de cilindru, primește certificare din parte agenției FCC, o schița a acestuia fiind disponibilă mai sus. Cu toate acestea, imaginea cu pricina nu dezvăluie foarte multe detalii, ci doar forma circulară a acestei camere video neobișnuite și logo-ul FCC la bază.

Printre specificațiile lui HTC Re Camera vom regăsi atât tehnologia Bluetooth 4.0, cât și conectivitate Wi-Fi, funcție ce ne va permite distribuirea rapidă de fișiere. Rămâne de văzut dacă pe data de 8 octombrie, HTC va aduce pe scenă și mult-vehiculatul HTC Eye, smartphone ce va aduce un senzor foto DUO de 13 megapixeli.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×