Rețeaua Telekom România picată la Constanța; Operatorul oferă explicații legate de situație

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.701 ori
<b>Rețeaua Telekom România picată la Constanța; Operatorul oferă explicații legate de situație</b>în cursul zilei de azi am primit sesizări din partea clienților Telekom România din Constanța, care se plângeau din cauza lipsei semnalului. Din informațiile culese, am înțeles că din jurul orei 15, aceștia nu mai puteau realiza sau recepționa...

în cursul zilei de azi am primit sesizări din partea clienților Telekom România din Constanța, care se plângeau din cauza lipsei semnalului. Din informațiile culese, am înțeles că din jurul orei 15, aceștia nu mai puteau realiza sau recepționa apeluri telefonice.

După contactarea PR-ului Telekom România în legătură cu aceste probleme, aceștia ne-au răspuns prompt, printr-un comunicat oficial ce îl puteți citi mai jos.

Momentan, este posibil ca utilizatorii din județul Constanța să întâmpine dificultăți în funcționarea serviciilor de voce și date mobile în spectrul 3G. Situația este temporară și a fost cauzată de o avarie a rețelei. Regretăm inconvenientele cauzate clienților, independent de voința Telekom Romania, și vă asigurăm că echipele de intervenție depun toate eforturile pentru remediere în cel mai scurt timp posibil. Recomandăm comutarea terminalului în modul 2G al rețelei noastre.

între timp am aflat că situația s-a remediat și după 4 ore de rețea picată, aceasta funcționează în parametri optimi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×