HTC One (E8) nu va fi o jucărie ieftină! Prețul acestuia va trece de pragul de 500 euro

841 ori
<b>HTC One (E8) nu va fi o jucărie ieftină! Prețul acestuia va trece de pragul de 500 euro</b>Deși existau mari așteptări ca varianta din plastic a lui HTC One (M8) să fie una mult mai accesibilă, iată că situația nu va sta chiar așa. Potrivit unui retailer rus, mai precis Hi-Tech.Mail.ru, One (E8) va ajunge pe piața din Rusia în...

Deși existau mari așteptări ca varianta din plastic a lui HTC One (M8) să fie una mult mai accesibilă, iată că situația nu va sta chiar așa. Potrivit unui retailer rus, mai precis Hi-Tech.Mail.ru, One (E8) va ajunge pe piața din Rusia în această luna la un preț de aproximativ 530 euro (2.354 lei).

Aflăm că în acest moment, modelul flagship One (M8) se vinde în Rusia la prețul de 635 euro (2.800 lei), un preț apropiat de către cel practicat și de către comercianții români. în cazul în care varianta din policarbonat a lui One (M8) va ajunge la un astfel de preț pe piață, rămâne de văzut cum va reuși HTC să atragă clienți către acest model, știind că diferența de preț dintre cele două modele va fi de doar 400 lei (100 euro).

Personal, aș sfătui eventualii cumpărători să mai adauge la buget diferența de 400 lei și să aleagă varianta premium lansată pe piață, și anume HTC One (M8), terminal care oferă atât un feeling, cât și un look premium prin intermediul unei carcase realizate în proporție de 90% din metal. Aflați că de curând, compania taiwaneză HTC a lansat și un prim spot publicitar pentru One (E8), material ce poate fi urmărit chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×