Takee 1 este un telefon cu ecran ce are un efect holografic, imaginea 3D este obținută de un accesoriu special

1.594 ori
<b>Takee 1 este un telefon cu ecran ce are un efect holografic, imaginea 3D este obținută de un accesoriu special</b>După telefoane cu interfața 3D precum Amazon Fire Phone, iată că azi vedem și un telefon cu ecran holografic, concept de obicei asociat cu randarile fanteziste de iPhone 7 sau 10. E vorba despre Takee 1, care aparent ar fi un handset cu ecran...

După telefoane cu interfața 3D precum Amazon Fire Phone, iată că azi vedem și un telefon cu ecran holografic, concept de obicei asociat cu randarile fanteziste de iPhone 7 sau 10. E vorba despre Takee 1, care aparent ar fi un handset cu ecran holografic.

Acest device este descris drept "primul telefon holografic din lume" și personal conceptul sau îmi amintește de Amazon Fire Phone. încă nu e clar dacă acest smartphone folosește câteva camere frontale pentru a vă detecta fata și apoi să creeze o senzație de adâncime a imaginii sau dacă el chiar proiectează o imagine 3D deasupra ecranului. E posibil ca ambele metode să fie folosite, iar Takee 1 se bazează mult pe acel accesoriu în formă de păianjen pe care îl vedeți în imagini.

Takee 1 este un telefon cu ecran holografic, cu imagine 3D declanșată de un accesoriu special

Doar cu el atașat se declanșează holograma, iar camerele frontale ajuta la crearea unei experiențe imersive. Aplicațiile și jocurile 3D holografice vor fi oferite prin intermediul unui magazin Cloud Cube pe Takee 1. Specificațiile acestui telefon includ un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa core MediaTek, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS. Bateria are o capacitate de 2500 mAh, iar acest produs va sosi și într-o variantă din aur de 18 karate.

Takee 1

Takee 1 este un telefon cu ecran ce are un efect holografic, imaginea 3D este obținută de un accesoriu special

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×