HTC One (E8) scos din cutie În Vitenam; acesta aduce În pachet aceleași accesorii ca și modelul flagship

1.607 ori
<b>HTC One (E8) scos din cutie În Vitenam; acesta aduce În pachet aceleași accesorii ca și modelul flagship</b>După ce în luna mai vă prezentam în premieră o primă imagine cu varianta din plastic a lui HTC One (M8), variantă denumită la acea vreme HTC One (M8) Ace, iată că acum la ceva timp după lansarea oficială a acestuia putem arunca și o privire...

După ce în luna mai vă prezentam în premieră o primă imagine cu varianta din plastic a lui HTC One (M8), variantă denumită la acea vreme HTC One (M8) Ace, iată că acum la ceva timp după lansarea oficială a acestuia putem arunca și o privire asupra unui prim clip de unboxing realizat de către tinhte.vn, material ce provine tocmai din Vietnam.

Acest terminal se numește HTC One (E8) și este în mare parte similar cu modelul flagship din anul acesta, diferențele observându-se în special la materialul din care este realizată carcasa, și anume policarbonat. De asemenea, One (E8) renunță la camerele foto duale în schimbul unui singur senzor de 13 megapixeli.

HTC One (E8) scos din cutie

Din punct de vedere hardware, versiunea din plastic a lui HTC One (M8) dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un slot microSD de până la 128 GB și o cameră secundară de 5 megapixeli. Așteptăm cu nerăbdare ca acest model să ajungă în curând și pe piața europeană la un preț destul de accesibil.

HTC One (E8) scos din cutie În Vitenam; acesta aduce În pachet aceleași accesorii ca și modelul flagship

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×