Husa Smart Cover a lui Samsung Galaxy Note 4 Își face apariția În cadrul unor imagini neclare

996 ori
<b>Husa Smart Cover a lui Samsung Galaxy Note 4 Își face apariția În cadrul unor imagini neclare</b>în timp ce fanii Samsung încă mai așteaptă lansarea unei versiuni Prime a lui Galaxy S5, model care va beneficia de o carcasă din aluminiu, se pare că informațiile și scăpările cu viitorul flagship al companiei încep să fie din ce în ce mai...

în timp ce fanii Samsung încă mai așteaptă lansarea unei versiuni Prime a lui Galaxy S5, model care va beneficia de o carcasă din aluminiu, se pare că informațiile și scăpările cu viitorul flagship al companiei încep să fie din ce în ce mai prezente în mediul online, device ce ar putea fi lansat în luna septembrie la IFA 2014.

Recent, o sursă din Coreea a dezvăluit o imagine foarte neclară ce dezvăluie posibila husă SmartCover pe care o vom întâlni pe Samsung Galaxy Note 4. Din câte putem observa, fereastra acestei huse adoptă un design similar cu cel întâlnit pe husele QuickCircle lansate de către LG pe piață.

Samsung SmartCover

Din câte am aflat până în acest moment, Galaxy Note 4 va păstra aceeași diagonală a ecranului ca și modelul anterior, mai precis dimensiunea de 5.7 inch. De asemenea, s-ar putea ca acest phablet să fie lansat în două versiuni diferite din punct de vedere al ecranului. Astfel am putea vedea o versiune cu display standard plat și o alta variantă cu display curbat. Ce așteptări aveți de la viitorul phablet Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×