HTC One, ediția pentru dezvoltatori e acum oficială; Costă 649 dolari În versiunea de 64 GB

1.216 ori
<b>HTC One, ediția pentru dezvoltatori e acum oficială; Costă 649 dolari În versiunea de 64 GB</b>Cei interesați să se joace cu software-ul celor mai noi telefoane trebuie să afle că de azi pot precomanda un HTC One Developer Edition la prețul de 649 dolari, în versiunea de 64 GB. Telefonul vine cu SIM deblocat și bootloader la rândul său...

Cei interesați să se joace cu software-ul celor mai noi telefoane trebuie să afle că de azi pot precomanda un HTC One Developer Edition la prețul de 649 dolari, în versiunea de 64 GB. Telefonul vine cu SIM deblocat și bootloader la rândul său deblocat.

Handsetul va fi disponibil din data de 19 aprilie, aceeași dată la care modelul vine în SUA prin Sprint și AT&T. HTC One Developer Edition va funcționa în benzi 2G/3G/4G/LTE prin operatorul AT&T, iar suportul HSPA+ este disponibil pentru benzile de 850/1900/2100 MHz, ceea ce înseamnă că doar banda de 1700 MHz e neglijată, cea folosită de T-Mobile.

Vă reamintesc că i-am făcut review acestui telefon aici și i-am acordat o notă foarte bună, fiind tare încântați de el. E vorba despre un smartphone Full HD cu ecran de 4.7 inch, 2 GB RAM, procesor Snapdragon 600 quad core, camera de 4 ultrapixeli și dotat cu tehnologii de nouă generație precum Blinkfeed, BoomSound sau HTC Zoe. Va tenteaza HTC One? Si daca  da, de ce?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×