Un nou brevet Apple prezintă un buton Home virtual și o nouă modalitate de a accesa aplicații

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.201 ori
<b>Un nou brevet Apple prezintă un buton Home virtual și o nouă modalitate de a accesa aplicații</b>în dată de 4 aprilie 2013 Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat un brevet foarte interesant de la Apple, care făcea referire la o modalitate de acces rapid la aplicații fără a debloca ecranul. Pentru acest sistem e nevoie de o...

în dată de 4 aprilie 2013 Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat un brevet foarte interesant de la Apple, care făcea referire la o modalitate de acces rapid la aplicații fără a debloca ecranul. Pentru acest sistem e nevoie de o interfață animată care va înlătura sliderul de deblocare din calea utilizatorului, dezvăluind mai multe rânduri de aplicații care se accesează rapid.

Cu această ocazie vedem și un buton Home virtual inclus în UI, astfel că e posibil că viitorul iPhone să nu aibă buton Home fizic, deci să primească loc pentru un ecran mai mare. Rețineți că posibilitatea de a accesa aplicații din lockscreen direct fără a introduce vreun cod de securitate poate suna riscant. Si asta mai ales pentru că am văzut recent un bug pe Sony Xperia Z care permitea ca printr-o modalitate similară de evitare a logării sa fie deblocat telefonul desi era parolat.

Un nou brevet Apple prezintă un buton Home virtual și o nouă modalitate de a accesa aplicații

La Apple e vorba de un mod Quick Access de funcționare, în care utilizatorul care nu a introdus codul are acces doar la anumite funcții și aplicații. Din câte văd noua interfața va "rula" vertical listele de aplicații și lockscreen-ul, cam cum face BlinkFeed de pe HTC One cu tile-urile sale. Vă imaginați un iPhone fără buton Home fizic?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×