HTC One M9 Plus nu impresionează În AnTuTu, vine cu procesor MediaTek În versiunea testată

1.245 ori
<b>HTC One M9 Plus nu impresionează În AnTuTu, vine cu procesor MediaTek În versiunea testată</b>După o scăpare în fotografii surprinzătoare zilele trecute&nbsp;(care încă mi se pare suspecta), azi HTC One M9 Plus revine în actualitate prin intermediul benchmarkului AnTuTu. Telefonul a fost testat în acest benchmark, ocazie cu care...

După o scăpare în fotografii surprinzătoare zilele trecute (care încă mi se pare suspecta), azi HTC One M9 Plus revine în actualitate prin intermediul benchmarkului AnTuTu. Telefonul a fost testat în acest benchmark, ocazie cu care specificațiile sale au fost dezvăluite... din nou.

Acesta se vrea a fi un phablet, cu dotări superioare față de HTC One M9, dacă specificațiile flagshipului pe care le știm sunt reale. Se pare că HTC One M9 Plus a fost testat în AnTuTu într-o versiune destinată pieței din China, cu procesor Mediatek. Remarcăm prezența unui GPU PowerVR G6200, care e asociat procesoarelor Mediatek MT6595 și MediaTek MT6795, ultimul părând mai probabil să fie inclus pe acest terminal.

Performanța atinsă în AnTuTu nu prea impresionează, scorul de 34.399 puncte fiind sub cel înregistrat de Sony Xperia Z2 de exemplu, dotat cu procesor Snapdragon 801. Până și Xiaomi Mi3 cu procesor Snapdragon 800 obține un scor mai mare decât această versiune de HTC One M9 Plus. Evident, e vorba doar de un prototip, dar suntem curioși cum s-ar descurca el cu un procesor Snapdragon 810 și nu un MediaTek.

Terminalul ar include si 3 GB RAM si un ecran Quad HD de 5.5 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×