Nokia Lumia 930 și Lumia 1520, variantele din Anglia, respectiv Germania, primesc acum actualizarea Lumia Denim

974 ori
<b>Nokia Lumia 930 și Lumia 1520, variantele din Anglia, respectiv Germania, primesc acum actualizarea Lumia Denim</b>Cu Windows 10 în varianta mobilă pe drum, astăzi descoperim și faptul că noi versiuni a unor smartphone-uri WP lansate anul trecut pe piață încep a primi acum actualizarea Lumia Denim, asta după ce acum câteva zile update-ul în cauză ajungea...

Cu Windows 10 în varianta mobilă pe drum, astăzi descoperim și faptul că noi versiuni a unor smartphone-uri WP lansate anul trecut pe piață încep a primi acum actualizarea Lumia Denim, asta după ce acum câteva zile update-ul în cauză ajungea în unele țări din Europa.

Printre noile terminale ce se pot bucura de pachetul software Lumia Denim se numără Nokia Lumia 930, varianta din Anglia, cât și Nokia Lumia 1520, versiunea vândută pe piața din Germania. Astfel, odată cu actualizarea telefonului vom beneficia de o serie de noi funcții mai ales la capitolul cameră foto.

Vom avea parte de o viteză îmbunătățită la declanșarea camerei foto, un timp redus de focalizare, cât și captură foto mai rapidă. Reamintim și posibilitatea de captură video la rezoluție 4K, funcție disponibilă doar pentru unele terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×