HTC One M9 vine cu un bug ce permite deblocarea device-ului într-un mod foarte simplu; iată și un video demonstrativ

1.958 ori
<b>HTC One M9 vine cu un bug ce permite deblocarea device-ului într-un mod foarte simplu; iată și un video demonstrativ</b>Pe l&acirc;ngă numeroasele probleme avute de către HTC One M9 &icirc;ncă de la debutul său oficial, aici referindu-ne la supra&icirc;ncălzirea procesorului Qualcomm Snapdragon 810, iată că flagship-ul taiwanez are parte și de bug-uri software....

Pe lângă numeroasele probleme avute de către HTC One M9 încă de la debutul său oficial, aici referindu-ne la supraîncălzirea procesorului Qualcomm Snapdragon 810, iată că flagship-ul taiwanez are parte și de bug-uri software. Unul dintre acestea permite deblocarea device-ului într-un mod foarte simplu.

Pentru ca această tehnică să funcționeze, este necesar ca inițial să alegem blocarea ecranului tip desen/șablon. Ulterior, folosindu-ne de secțiunea Quick Toggles din centrul de notificări ce poate fi deschis și când ecranul este blocat, vom activa conexiunea sau dezactiva conexiunea la rețeaua WiFi.

Mai apoi, telefonul se va debloca fără a mai fi nevoie de inserarea șablonului pe care l-am ales ca și cod de blocare. Așadar, fie că vom activa conectivitatea WiFi, fie că o vom dezactiva, smartphone-ul HTC One M9 se va debloca imediat. Puteți vedea și un video demonstrativ mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×