Oukitel A29 este un smartwatch nou şi elegant care poate realiza apeluri telefonice şi costă 69 de dolari

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 681 ori
<b>Oukitel A29 este un smartwatch nou şi elegant care poate realiza apeluri telefonice şi costă 69 de dolari</b>Oukitel e o companie din China pe care o asociem mai degrabă cu smartphone-urile cu preţ accesibil, dar mai nou acest producător intra şi pe piaţa purtabilelor. Ceea ce vedeţi mai jos este un smartwatch nou şi elegant al acestei companii, ce...

Oukitel e o companie din China pe care o asociem mai degrabă cu smartphone-urile cu preţ accesibil, dar mai nou acest producător intra şi pe piaţa purtabilelor. Ceea ce vedeţi mai jos este un smartwatch nou şi elegant al acestei companii, ce poartă numele de Oukitel A29.

Terminalul costă doar 69.99 dolari şi poate fi comandat de mâine chiar. El se remarcă prin faptul că vine cu un slot pentru SIM, care îi permite să realizeze şi să primească apeluri fără să depindă de un telefon mobil. Prin Bluetooth 4.0 veţi putea sincroniza acest device la telefonul mobil, pentru a îi asocia o listă de contacte sau veţi putea folosi ceasul ca telecomanda pentru cameră foto spre exemplu.

Oukitel A29 suportő pairing cu terminale iOS sau Android şi vine şi cu funcţii legate de fitness sau sănătate. Astfel, el monitorizează pulsul, paşii, caloriile consumate  şi oferă şi remindere pentru sedentarism şi o funcţie de monitorizare a somnului. Oukitel A29 e fabricat din oţel inoxidabil, vine cu o baterie de 320 mAh şi oferă 4 ore de convorbiri.

El va debuta pe 20 noiembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×