HTC One SV LTE - un telefon mai ieftin cu conectivitate 4G

2.618 ori
<b>HTC One SV LTE - un telefon mai ieftin cu conectivitate 4G</b>HTC nu a lansat prea multe telefoane Android în 2012. Cele mai importante ar fi HTC One S, One V, One X, HTC Desire C, Desire X, Desire V și acum în seria One își face loc și HTC One SV LTE cu acces la viteză de transfer la internet în bandă...

HTC nu a lansat prea multe telefoane Android în 2012. Cele mai importante ar fi HTC One S, One V, One X, HTC Desire C, Desire X, Desire V și acum în seria One își face loc și HTC One SV LTE cu acces la viteză de transfer la internet în bandă largă.

Să vedem care-i sunt specificațiile hardware:

  • display Super LCD2 de 4.3 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, protejat cu Gorilla Glass 2;
  • procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD slot de până la 32 GB;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich cu Sense UI 4.0;
  • LTE / 4G, 3G, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, NFC, jack de 3.5 mm, radio FM;
  • cameră de 5 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 1.6 Megapixeli;
  • baterie de 1800 mAh, 122 gr. și 9.2 mm grosime. 

HTC One SV LTE - un telefon mai ieftin cu conectivitate 4G

HTC One S are un display de 4.3 inch cu rezoluție qHD, un display Super AMOLED. HTC One SV aduce un Super LCD2 cu rezoluție de doar 480x800 pixeli. Procesorul pare a fi similar, măcar că are slot pentru microSD, inexistent la HTC One S. Rulează Android 4.0 și ar fi fost de dorit un 4.1 Jelly Bean, presupun că se va face un upgrade în 2013 la Android mai nou și Sense 4+.

HTC One SV LTE - un telefon mai ieftin cu conectivitate 4G

Se dorește a fi o alternativă mai ieftină pentru cei care doresc un smartphone cu 4G / LTE. Va fi disponibil oficial din decembrie 2012 și în România, l-am zărit la unele magazine online pentru peste 1800 de lei.

Și o declarație oficială:

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “HTC One SV anunță noua generație de smartphone performant și cu viteză extraordinară de intenet mobil. Suntem încântați să contribuim la răspândirea rețelelor 4G LTE la nivel mondial, prin modele care le permit utilizatorilor noștri să se bucure de navigare web, streaming de filme și radio pe internet, mai rapid și fără probleme ca niciodată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×