iPhone 5 primește deja o reducere de 50 de dolari, semn că vânzările nu merg atât de bine!

1.769 ori
<b>iPhone 5 primește deja o reducere de 50 de dolari, semn că vânzările nu merg atât de bine!</b>E prima oară de când urmăresc lansările de iPhone-uri când un model recent lansat primește o reducere fără a avea o vechime de măcar jumătate de an sau un an. E vorba despre iPhone 5 și faptul că a primit un discount de 50 de dolari la...

E prima oară de când urmăresc lansările de iPhone-uri când un model recent lansat primește o reducere fără a avea o vechime de măcar jumătate de an sau un an. E vorba despre iPhone 5 și faptul că a primit un discount de 50 de dolari la retailerul Best Buy, care mă face să mă gândesc că terminalul nu se vinde atât de bine pe cât spera Apple.

E clar că Galaxy S III și Galaxy Note II au înghițit serios din cota de piață iPhone și dacă Apple și partenerii săi recurg la reduceri, înseamnă că sunt probleme. Pe lângă iPhone 5 și iPhone 4S a fost ieftinit de către același retailer. Smartphone-urile sunt disponibile prin toți marii operatori din SUA la prețul de 199.99 dolari cu abonament, în versiunea de 16 GB. Scăderea de 50 de dolari se aplică pentru toate versiunile, de 16, 32 și 64 GB, care devin acum de 149.99 dolari, 249.99 dolari și 349.99 dolari.

E drept că suma de 50 de dolari nu e prea mare și mai ales nu prea mai contează atunci când te-ai abonat pe 2 ani pentru a plăti iPhone-ul, dar rămâne ideea unei reduceri. Avem un an neobișnuit, un an în care Apple face reduceri la prețuri și participa la Black Friday. Cum rămâne cu imaginea de companie cu produse premium, cu prețuri fixe?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×