HTC One X vs LG Optimus 4X HD - ce știu să facă În ce privește camera foto?

2.280 ori
<b>HTC One X vs LG Optimus 4X HD - ce știu să facă În ce privește camera foto?</b>Am pus cele două telefoane quad-core cu Tegra 3 într-o serie de teste de tip benchmark și m-am gândit că ar fi util să vedem ce știu să facă acestea și în ce privește camera foto. Și aici se remarcă o oarecare similitudine, dar până la un...

Am pus cele două telefoane quad-core cu Tegra 3 într-o serie de teste de tip benchmark și m-am gândit că ar fi util să vedem ce știu să facă acestea și în ce privește camera foto. Și aici se remarcă o oarecare similitudine, dar până la un punct - ambele telefoane au senzor foto de 8 Megapixeli care știe să filmeze la 1080p cu cameră frontală pentru apelurile video.

Să vedem care ar fi detaliile tehnice vis-a-vis de camera foto de pe HTC One X și LG Optimus 4X HD.

SmartphoneHTC One XLG Optimus 4X HD
Senzor8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează HD și fotografiază simultan, geo-tagging, detectare a feței și a zâmbetului8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, detectare a feței și a zâmbetului, touch focus, stabilizare de imagine
VideoFilmează la 1080p cu 24 fps, sunet stereo, stabilizare videoFilmează la 1080p cu 30 fps
Camera frontală1.3 Megapixeli și filmează HD1.3 Megapixeli

Și câteva mostre foto ca să vă formați o opinie. Ultimele două fotografii sunt făcute utilizând modul HDR, iar celelalte pe automat / normal și fără nicio setare specială. Fotografiile nu au fost editate în niciun fel și doar redimensionat spre a fi urcate pe site:

Click pe fiecare imagine în parte spre a le vedea la o rezoluție mai mare:

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

HTC One X
LG Optimus 4X HD

Ambele aplicații foto se deschid repede. La HTC One X în partea stângă dați de sus în jos: modurile presetate în ce privește LED-ul flash (Automat, Fără flash, cu Flash LED permanent). La mijloc sunt setările de la rezoluție imagine, calitate video, durată reafișare, ISO, balanță pe alb, fotografiere continuă, opțiuni aparat foto, opțiuni aparat video. La bază pe dreapta se poate alege între mai multe moduri de fotografiere presetate: Automat, HDR, Panorama, Portret, Portret de grup, Peisaj, Prim plan, Iluminare redusă.

La LG Optimus 4X HD în cadrul aplicației foto pe stânga regăsiți de sus în jos: să alegi ce cameră foto utilizezi - principală sau frontală, zoom, time catche shot mode, mai multe moduri de fotografie: Normal, HDR, Panorama, Continuous shot, la bază sunt setările pentru Flash, Luminozitate, Focus, dimensiunea imaginilor, diferite scene: Normal, Portret, Landscape, Sport, Noapte, ISO, etc.

HTC One X pe dreapta aduce o serie de opțiuni pentru a edita fotografia din momentul în care o captezi. Sunt interesante. Fără, Distorsiune, Vinietă, Adâncime câmp, Puncte, Mono, Rustic, Vechi, Vechi cald, Vechi rece, Tonuri de gri, Sepia, Negativ, Solarizare, Posterizare, Bleu. Este ca și cum ai avea filtrele de pe Instagram direct în aplicația foto. Urmează butonul pentru captarea fotografiei și cel pentru video, scurtătură către galeria foto.

La Optimus 4X HD în dreapta au dispus: să optezi pentru camera foto sau video, nu știe să filmeze și fotografieze simultan ca HTC One X, control pentru captare foto, scurtătură către galeria foto.

HTC One X face focus ceva mai încet, dar știe depth of field și rezultatele plac. LG-ul în condiții de luminozitate scăzută scoate fotografiile cu mult zgomot, puțin cam ciudate. Culorile scoase de senzorul lui Optimus 4X HD sunt ceva mai șterse, mai naturale pe când la One X ai impresia că au utilizat modul vivid, mai proeminente.

Totuși, concluzia ar fi că One X știe mai multă fotografie decât rivalul său. Vouă cum vi se pare având în vedere și imaginile de mai sus, dar și experiența voastră cu cele două telefoane?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×