Pinterest disponibil acum pe Android, iPad și iPhone Într-o aplicație nouă, mai arătoasă ca oricând

2.356 ori
<b>Pinterest disponibil acum pe Android, iPad și iPhone Într-o aplicație nouă, mai arătoasă ca oricând</b>Pinterest a anunțat cu câteva ore în urma lansarea unei noi aplicații pentru Android, iPad și iPhone. Pinterest a căpătat tot mai multă popularitate în ultima vreme, inclusiv în România, unde utilizatorilor le place să dea "pin" la orice lucru...

Pinterest a anunțat cu câteva ore în urma lansarea unei noi aplicații pentru Android, iPad și iPhone. Pinterest a căpătat tot mai multă popularitate în ultima vreme, inclusiv în România, unde utilizatorilor le place să dea "pin" la orice lucru pe care îl considera însemnat, de la o poză cu un nou obiect cumpărat, la un plan de vacanța de vară.

Acum avem Pinterest și pe mobil și pe tableta, iar utilizatorii Android sunt cei care au insistat cel mai mult să aibă această aplicație pe terminalele lor. și nu o spun ca speculație, ci chiar Pinterest a scris asta pe blogul său. Aplicația pentru Android face procesul de pinning simplu și rapid, astfel că veți petrece puțin timp pe Pinterest, dar foarte productiv. Indiferent de mărimea ecranului sau cât de vechi e terminalul (de la Android 2.2 în sus), veți beneficia de aplicația Pinterest.

Pinterest disponibil acum pe Android, iPad și iPhone Într-o aplicație nouă

Posesorii de iPad au experiența adaptată la vizualizarea în landscape și noi modalități de a interacționa cu pin-urile, printr-un gest swipe pe ecran pentru a reveni la browsing după ce au văzut pin-urile prietenilor. Aplicația pentru iPhone oferă un layout pe 2 coloane, care crește rapiditatea cu care vedeți pin-urile, dar și numărul de conținuturi afișate pe ecran. Puteți să vă logați în Pinterest prin Facebook, Twitter sau doar cu o adresă de email, iar utilizatorii de Kindle Fire vor primi propria aplicație în Amazon Appstore for Android peste câteva zile.

Pinterest

Pinterest pentru Android ocupa 4.6 MB, este o aplicație gratuită și va permite să găsiți rețete de exemplu, să plănuiți o vacanță, să faceți colecții de melodii preferate, să descoperiți noi subiecte interesante de urmărit și să faceți o colecție de obiecte de cumpărat. Puteți descărca aplicația Android de aici, iar cea pentru iOS de aici.

Ne puteți urmări și pe Pinterest, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×