HTC renunta la tableturi deocamdata, in asteptarea lui Windows Mobile 7

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.089 ori
<b>HTC renunta la tableturi deocamdata, in asteptarea lui Windows Mobile 7</b>Desi eram siguri ca vom vedea macar un tablet HTC la showul CES 2010, iata ca acum aflam, printr-o declaratie oficiala a companiei ca producatorul taiwanez se va axa strict pe smartphone-uri in urmatoarea perioada. Asta inseamna ca nu vom vedea terminale...

Desi eram siguri ca vom vedea macar un tablet HTC la showul CES 2010, iata ca acum aflam, printr-o declaratie oficiala a companiei ca producatorul taiwanez se va axa strict pe smartphone-uri in urmatoarea perioada.

Asta inseamna ca nu vom vedea terminale cu ecran mai mare de 4 inchi nici la MWC 2010 sau la restul showurilor tech care urmeaza in acest an. Oficialii companiei au afirmat ca se vor concentra pe o noua generatie de telefoane mobile, oprind dezvoltarea tableturilor deocamdata. Este vorba probabil de handseturile compatibile cu Windows Mobile 7, dar si de modelele compatibile cu cea mai noua generatie de Android OS.

Va reamintim ca HTC are in portofoliu singurul smartphone destul de bine dotat pentru a rula WM 7, HTC HD2, unul dintre cele mai populare terminale ale anului trecut. Amanarea intrarii pe piata tableturilor nu ii va afecta prea mult pe taiwanezi, avand in vedere popularitatea smartphone-urilor lor si specificatiile impresionante ale acestora (diagonala ecranului peste 4 inchi, procesor de 1 GHz+, 512MB RAM etc)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×