Telefonul Versace, un rival pentru modelele Armani?

2.115 ori
<b>Telefonul Versace, un rival pentru modelele Armani?</b>Dupa ce casa de moda Prada a colaborat cu succes cu LG, iar Armani cu Samsung, iata ca inca un jucator din lumea modei doreste sa intre pe piata telefoanelor mobile. Este vorba de Versace, brand care suntem siguri ca ar genera cateva terminale foarte...

Dupa ce casa de moda Prada a colaborat cu succes cu LG, iar Armani cu Samsung, iata ca inca un jucator din lumea modei doreste sa intre pe piata telefoanelor mobile. Este vorba de Versace, brand care suntem siguri ca ar genera cateva terminale foarte elegante.

Aparent exista deja un handset creat prin colaborarea cu Donetalla Versace si suntem foarte curiosi ce companie produce acest nou model elegant. Zvonurile afirma ca ar fi acelasi producator al terminalelor create impreuna cu cei de la TAG Heuer sau Christian Dior, ambele modele rafinate si cu preturi pe masura.

Compania responsabila cu aceste 2 telefoane este ModeLabs, din Franta si este foarte posibil ca telefonul Versace sa coste chiar mai mult decat cel Dior (3500 de euro). Modelul branduit cu logo-ul faimoaselor parfumuri si haine va fi prezentat intr-un eveniment VIP la Paris saptamana viitoare, handsetul fiind bazat pe o combinatie inedita de metale rare, piele si bijuterii. Lansarea va avea loc in luna mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×