HTC Touch Diamond2 primeste un upgrade de ROM: WM 6.5

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.974 ori
<b>HTC Touch Diamond2 primeste un upgrade de ROM: WM 6.5</b>O noua versiune de ROM este disponibila pentru smartphone-ul HTC Touch Diamond2, ea putand fi descarcata de catre posesorii terminalului si oferind noul OS Windows Mobile 6.5 pe acest handset. &nbsp; &nbsp; Prin acest software, sistemul de operare de pe...

O noua versiune de ROM este disponibila pentru smartphone-ul HTC Touch Diamond2, ea putand fi descarcata de catre posesorii terminalului si oferind noul OS Windows Mobile 6.5 pe acest handset.

Prin acest software, sistemul de operare de pe Diamond2 este upgradat de la Windows Mobile 6.1 la versiunea 6.5. Inainte de a incepe procesul de instalare, va trebui sa verificati daca OS-ul terminalului este versiunea noua sau cea veche si veti face asta dand click pe Start, apoi Settings, tabul System, Device Information, tabul Version - acesta fiind locul in care veti descoperi versiunea ROM-ului si alte detalii importante.

Retineti faptul ca upgrade-ul va sterge toate datele stocate pe telefon si ca procesul nu poate fi inversat prin downgrade. Amintiti-va si sa faceti un backup inainte de a purcede la upgrade si sa verificati daca toate aplicatiile de pe terminalul mobil au fost inchise. Update-ul dureaza pana la 30 de minute si nu trebuie intrerupt, iar ca mentiune aditionala, bateria handsetului trebuie sa fie incarcata la un nivel de cel putin 50%.

Software-ul necesar poate fi descarcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×