HTC va anunţa un telefon arătos pe 6 septembrie; HTC One A9 ar putea debuta până la final de săptămână!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.414 ori
<b>HTC va anunţa un telefon arătos pe 6 septembrie; HTC One A9 ar putea debuta până la final de săptămână!</b>Oric&acirc;t de bizar ar părea, HTC tocmai a postat un teaser care anunţa un telefon nou şi arătos, pentru data de 6 septembrie. E total atipic să programezi o lansare pentru ziua de duminică, mai ales dacă e vorba de acel "flagship de toamnă",...

Oricât de bizar ar părea, HTC tocmai a postat un teaser care anunţa un telefon nou şi arătos, pentru data de 6 septembrie. E total atipic să programezi o lansare pentru ziua de duminică, mai ales dacă e vorba de acel "flagship de toamnă", cunoscut mai nou ca HTC One A9.

Zvonurile afirmau iniţial că el va sosi în octombrie sau noiembrie şi îi asociau numele de cod HTC Aero. El reprezintă revanşa faţă de vânzările slabe ale lui HTC One M9, iar HTC a început campania de teasing cu imaginea de mai sus. Postata pe Weibo, ea menţionează handsetul drept HTC "MengYao". Nu avem alte detalii despre terminal şi nici măcar nu putem garanta că e vorba despre modelul A9.

"MengYao" se traduce prin "frumuseţe superioară", deci ne aşteptam la un design aratos aici. Zvonuri apărute în ultima săptămână afirmau că HTC ar fi renunţat la ecranul Quad HD de pe acest model în favoarea unui Full HD. Vă reamintesc şi că smartphone-ul a fost asociat în ultima lună cu specificaţii precum procesor MediaTek Helio X20, 4 GB RAM, sticlă curbată 2.5D, carcasa metalică şi un buton Home cu scanner de amprente integrat.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×