Flagship-ul HTC A9 este fotografiat alături de iPhone 6; iată ce diferențe sunt între cele două device-uri

3.613 ori
<b>Flagship-ul HTC A9 este fotografiat alături de iPhone 6; iată ce diferențe sunt între cele două device-uri</b>Direct de pe platforma de socializare Weibo, sosea ieri o imagine cu HTC A9, viitorul flagship al taiwanezilor, imagine pe care &icirc;ntr-un final am tratat-o ca fiind un fals tocmai datorită numeroaselor asemănări &icirc;ntre acesta și iPhone 6. Ei...

Direct de pe platforma de socializare Weibo, sosea ieri o imagine cu HTC A9, viitorul flagship al taiwanezilor, imagine pe care într-un final am tratat-o ca fiind un fals tocmai datorită numeroaselor asemănări între acesta și iPhone 6. Ei bine, astăzi tot din China vine o fotografie cu HTC A9 ce confirmă într-un fel sau altul design-ul problemă.

Telefonul pregătit de HTC este afișat acum chiar alături de modelul iPhone 6 și astfel se pot remarca diferențele între cele două. Observăm totuși că această carcasă a terminalului HTC păstrează forma relativ rotunjită spre margini, element de design specific versiunilor anterioare produse de taiwanezi.

Comparat cu randarea de ieri, se remarcă cu ochiul liber faptul că bliț-ul de pe acest model HTC este rotund, pe când anterior ni se prezenta unul de tip dual-tone oval. De asemenea, și banda de plastic plasată la bază este acum mult mai aproape de partea de jos. Pe lângă fotografia aceasta, am reușit să găsim și un material ce dezvăluie partea frontală a telefonului.

Din păcate, calitatea este foarte slabă, motiv pentru care nu putem afla dacă au fost aduse schimbări estetice majore. Pentru moment decidem să tratăm poza sosită astăzi tot drept un fals, până la sosirea unor materiale mai clare cu telefonul pregătit de HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×