HTC Vive provoacă spaimă şi ţipete într-un test la mare înălţime (Video)

788 ori
<b>HTC Vive provoacă spaimă şi ţipete într-un test la mare înălţime (Video)</b>HTC Vive &icirc;şi continuă ascensiunea, după un număr impresionant de precomenzi&nbsp;av&acirc;nd parte şi de aportul celor de la Namco Bandai, care au creat un joc pentru această platformă. De fapt, e mai mult dec&acirc;t un joc, e o experienţă...

HTC Vive îşi continuă ascensiunea, după un număr impresionant de precomenzi având parte şi de aportul celor de la Namco Bandai, care au creat un joc pentru această platformă. De fapt, e mai mult decât un joc, e o experienţă VR terifiantă.

Ştiţi momentul acela din filmele cu piraţi, când căpitanul de care echipajul nu mai e mulţumit e forţat să meargă pe o placă de lemn şi să sară în apa cu rechini? Ei bine, ceva similar ne oferă şi HTC Vive, doar că "placa" se afla la vârful unui zgârie nor. Iar scopul este să salvăm o pisicuţă simpatică. Ce urmează? Ţipete de groază, picioare care tremura şi adrenalină.

Namco Bandai şi HTC testează deocamdată acest sistem la nivel intern, iar el va fi deschis publicului pentru teste pe data 15 aprilie, în Tokyo. Participanţii vor trebui să nu fie slabi de înger şi să aibă inima tare. Aceasta e doar una dintre aplicaţiile lui HTC Vive şi cu siguranţă nu cea mai înspăimântătoare presimt eu… Headsetul costa 799 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×