Acţiunile HTC înregistrează un salt cu peste 20% în 2 zile, în urma precomenzilor peste aşteptări pentru HTC Vive

1.132 ori
<b>Acţiunile HTC înregistrează un salt cu peste 20% în 2 zile, în urma precomenzilor peste aşteptări pentru HTC Vive</b>Scriam ieri legat de faptul că veniturile HTC pe primele 2 luni ale acestui an sunt &icirc;n scădere&nbsp;faţă de anul trecut. Ei bine, acţiunile companiei &icirc;nregistrează salturi spectaculoase &icirc;n aceste zile, datorită precomenzilor peste...

Scriam ieri legat de faptul că veniturile HTC pe primele 2 luni ale acestui an sunt în scădere faţă de anul trecut. Ei bine, acţiunile companiei înregistrează salturi spectaculoase în aceste zile, datorită precomenzilor peste aşteptări pentru headsetul VR Vive.

Aflaţi că acţiunile HTC au crescut cu aproape 21% vineri şi sâmbătă, deşi compania anunţase venituri foarte scăzute vineri. Valoarea atinsă de acţiuni după creştere e similară cu cea din vara lui 2015. E interesantă poziţionarea HTC şi orientarea sa către realitate virtuală şi purtabile, prin produse ca HTC Vive sau UA Healthbox.

Oficiali ai companiei anunţau cu câteva zile în urmă că în primele 10 minute de disponibilitate a precomenzilor, Vive a înregistrat 15.000 de unităţi rezervate. HTC a mai anunţat şi că a livrat prima serie de unităţi UA HealthBox, care la rândul lor sunt sold out şi nu sunt chiar ieftine, la 400 dolari. În schimb Vive costă 799 dolari şi spre deosebire de alte headseturi VR de la producători de telefoane şi tablete, acest model se conectează la PC şi are şi joystickuri speciale, el neavând nevoie de un smartphone integrat.

Oare peste 5 sau 10 ani ne vom gândi la HTC ca un nume mare în zona de fitness şi gaming şi vom uita că au produs vreodată telefoane? În lumea tehnologiei moderne orice e posibil!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×