Huawei a livrat deja mai bine de 100 milioane de smartphone-uri la nivel global

896 ori
<b>Huawei a livrat deja mai bine de 100 milioane de smartphone-uri la nivel global</b>În urmă cu doar câteva zile cei de la Huawei au avut în China un eveniment de presă, locație unde a fost lansat modelul Huawei Nova - produs ce ajunge aici și în varianta cu 4 GB memorie RAM. De asemenea, în cadrul conferinței cu pricina compania a

Acum câteva zile în cadrul evenimentului de lansare a smartphone-urilor Nova și Nova Plus pe piața din China, compania a anunțat și faptul că a livrat deja până în acest moment mai bine de 100 milioane de terminale mobile la nivel global, și asta cu doar două luni înainte de sfârșitul anului. Creșterea este cu siguranță una importantă, mai ales dacă ținem cont că firma a avut nevoie de toate cele 12 luni din 2015 pentru a ajunge la același număr de terminale vândute.

După cum bine știți, Huawei ne-a adus modele foarte interesante pe parcursul acestui an, câteva exemple fiind Huawei P9 - flagship-ul lansat în aprilie care ne oferă o cameră foto duală cu optică Leica, Honor Note 8 (primul smartphone din portofoliu cu display Quad HD), Honor 8 (telefon ce a fost vândut în 1.5 milioane de exemplare la nivel global), dar și noua gamă Nova lansată la IFA și adresată publicului tânăr.

Sfârșitul de an ar putea aduce vânzări serioase pentru compania chineză, și asta pentru că pe data de 3 noiembrie ni se pregătește debutul lui Huawei Mate 9 - un phablet așteptat cu mult entuziasm de către public. Rămâne de văzut cât de rapid va fi disponibil la vânzare, și desigur să aflăm cum se va încheia acest an pentru Huawei din punct de vedere al vânzărilor realizate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×