Samsung ar putea livra 350 milioane de smartphone-uri în acest an

783 ori
<b>Samsung ar putea livra 350 milioane de smartphone-uri în acest an</b>Potrivit unor surse din industrie, se așteaptă ca în acest an cei de la Samsung să livreze nici mai mult nici mai puțin de 350 milioane de smartphone-uri la nivel global, cifră ce reprezintă o creștere cu 7.2% față de livrările înregistrate pe parcursul

Foarte curând sud-coreenii de la Samsung vor lansa flagship-ul de toamnă numit Galaxy Note 7 - phablet așteptat în cadrul unui eveniment marca Unpacked ce are loc chiar pe data de 2 august. În timp ce zilele se scurg, iată că aflăm astăzi și alte detalii importante referitoare la parcursul companiei în 2016, aduncându-se în discuție strict afacerea cu smartphone-uri și numărul de unități vândute.

Ei bine, potrivit unor surse din industrie se așteaptă ca în acest an cei de la Samsung să livreze nici mai mult nici mai puțin de 350 milioane de smartphone-uri la nivel global (comparativ cu 324.8 milioane terminale livrate pe parcursul anului 2015). Astfel, sud-coreenii vor înregistra o creștere a vânzărilor de la an la an cu 7.2%, cifră ce le asigură din nou primul loc pe podiumul celor mai mari producători de mobile din lume.

Totuși, cifrele de astăzi reprezintă doar niște estimări - unele pe care Samsung le va atinge doar dacă va reuși ca în cea de-a doua parte a acestui an să livreze 191.1 milioane de terminale mobile. Cel mai probabil, vânzările phablet-ului Note 7 vor contribui cu siguranță la obținerea acestui număr de modele vândute, dar și smartphone-urile de buget cum sunt cele din seria Galaxy J și Galaxy A ce au prins foarte bine la public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×