Huawei are deja un concept de smartphone pliabil funcțional; varianta finală așteptată în 2018

1.780 ori
<b>Huawei are deja un concept de smartphone pliabil funcțional; varianta finală așteptată în 2018</b>Potrivit unei speculații ajunse astăzi în mediul online se pare că cei de la Huawei lucrează la un smartphone pliabil, unul ce ar putea debuta comercial chiar anul viitor. Surse din industrie precizează faptul că acest viitor dispozitiv se va

Compania chineză Huawei nici nu a anunțat bine noile smartphone-uri din seria Mate 10 și deja se gândește la viitor, un viitor ce va sosi sub forma unui terminal pliabil. Mare atenție la acest cuvânt "pliabil" pentru că asta poate însemna un dispozitiv în stilul lui ZTE Axon M - adică un soi de smartphone cu clapetă ce dispune de două display-uri. 

Vestea cu privire la faptul că un terminal pliabil funcțional există deja sub formă de concept a fost dezvăluită chiar de către CEO-ul companiei Richard Yu într-un interviu cu cei de Cnet. El a afirmat că mai este totuși de muncă la acest produs, menționând că se lucrează la design-ul mecanic și la o tehnologie mai bună de flexibilitate a ecranului cu scopul de a fi produs un device pentru mase.

Yu mai dezvăluie că acest concept existent la ora actuală include o "mică porțiune" între cele două panouri de ecran (similar cu ce vedem pe ZTE AXON M), porțiune pe care firma dorește să o elimine din ecuație. Rămâne să vedem ce alte vești mai apar pe viitor și cum evoluează acest proiect interesant. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×