Huawei Ascend P7 primește premiul "European Consumer Smartphone 2014-2015" de la EISA

1.084 ori
<b>Huawei Ascend P7 primește premiul "European Consumer Smartphone 2014-2015" de la EISA</b>Huawei Ascend P7, unul dintre cele mai reprezentative modele de handset ale companiei chineze din acest an a primit un premiu EISA în această săptămână. EISA (European Imaging and Sound Association) a acordat premiul "European Consumer Smartphone...

Huawei Ascend P7, unul dintre cele mai reprezentative modele de handset ale companiei chineze din acest an a primit un premiu EISA în această săptămână. EISA (European Imaging and Sound Association) a acordat premiul "European Consumer Smartphone 2014 - 2015" acestui smartphone.

Este al doilea an consecutiv în care un produs Huawei este premiat de către EISA, anul trecut fiind rândul lui Ascend P6 să primească aceeași distincție. Printre aspectele lăudate de către comitetul care a premiat produsul se număra "finisajul atrăgător cu aspect de sticlă", dar și "prețul atractiv". în plus, EISA a subliniat că pe acest model se află două camere care se descurcă excelent cu selfie-urile, dar și cu fotografiile standard în cazul camerei de 13 MP din spate.

Shao Yang, vice președinte al departamentului de marketing de la Huawei s-a declarat încântat de premiu și a promis surprize plăcute pentru IFA 2014 lună viitoare, acolo unde chinezii au programată o conferință. Huawei Ascend P7 este disponibil deja în Europa, regiunea Asia-Pacific și America Latină, înregistrând deja peste 2 milioane de unități vândute în peste 70 de țări. Telefonul măsoară 6.5 mm în grosime, a fost anunțat în mai și integrează un display IPS LCD de 5 inch Full HD, 2 GB RAM, procesor HiSilicon Kirin quad core și acustică Dolby.

Prețul lui Huawei Ascend P7 îl puteți afla de pe eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×