Huawei Mate 9 primeşte o serie de imagini 3D foarte arătoase, pe un auriu orbitor

1.656 ori
<b>Huawei Mate 9 primeşte o serie de imagini 3D foarte arătoase, pe un auriu orbitor</b>Deşi Huawei Mate 9 nu a fost anunţat astăzi la IFA 2016 în cadrul evenimentului Huawei, el este în continuare în cărţi pentru un debut în această toamnă. Terminalul a primit totuşi o serie de randari astăzi, pe o nuanţă de "auriu orbitor", ce poate fi..

Deşi Huawei Mate 9 nu a fost anunţat la IFA 2016 în cadrul evenimentului Huawei, el este în continuare în cărţi pentru un debut în această toamnă. Terminalul a primit totuşi o serie de randări, pe o nuanţă de "auriu orbitor", ce poate fi admirată mai jos.

Se păstrează camera duală cu senzori dispuşi vertical, pe care am văzut-o în scăpările trecute. MyDrivers, sursa imaginilor este una reputată, deci avem încredere că imaginile sunt aproape de lookul final. Smartphone-ul cel nou are un sasiu metalic uşor rotunjit în spate, un ecran cu muchii foarte subţiri şi ar urma să includă şi telemetru laser şi blitz dual LED pentru camera duală din spate.

La bord aşteptăm chipsetul Kirin 960, plus 6 GB RAM în varianta cu dotări de top, dar şi camere de 20 MP principale. Ecranul de 6 inch va fi unul Quad HD, deşi e posibil să vedem şi o variantă Full HD a terminalului. E interesant că lipseşte jackul audio de pe Mate 9 în aceste imagini, în trend cu abordarea Apple, LeEco şi Moto Z aparent. Privim cu precauţie randările şi aşteptăm şi fotografii hands-on.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×