Huawei Honor 6X este un nou smartphone cu senzor foto dual; specificațiile sale sunt dezvăluite de TENAA

1.311 ori
<b>Huawei Honor 6X este un nou smartphone cu senzor foto dual; specificațiile sale sunt dezvăluite de TENAA</b>Huawei Honor 5x sosea pe masa de teste Mobilissimo în primăvara acestui an, un telefon metalic ce ne-a impresionat plăcut prin prisma design-ului, a unui display de calitate, și a camerei selfie. Și bateria a fost trecută pe lista de puncte forte, o unita

În primăvara acestui an testam aici la Mobilissimo și smartphone-ul Huawei Honor 5x - terminal ce ne-a impresionat plăcut prin prisma carcasei sale metalice și a faptului că era un handset excelent pentru adolescenți grație camerei sale selfie, a bateriei și a display-ului de calitate. Acum se pare că Huawei ne pregătește un succesor pentru acest moment, și după cum probabil bănuiți, numele său va fi Honor 6X.

Huawei HONOR 6X

TENAA ne oferă detalii și imagini cu acest nou produs al companiei chineze, și din câte se pare primim dotări destul de interesante la pachet. Cea mai atractivă componentă inclusă aici pare a fi camera foto duală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și bliț LED - unitate care cu siguranță ne va oferi extra funcții precum posibilitatea de modificare a punctului de focus după captura fotografiilor. 

Primim aici un display cu rezoluție Full HD și diagonală de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB. Alături se află un slot microSD, o baterie de 3000 mAh cu suport pentru tehnologia Quick Charge 3.0, iar pentru selfie-uri avem un senzor de 5 megapixeli cu lentile wide pentru acele fotografii de tip - group selfie.

La prima vedere, Huawei Honor 6X pare a fi o afacere foarte bună ținând cont și de faptul că prețul urmează a fi unul accesibil. Nu ne mai râmăne decât să aflăm data la care Huawei urmează a prezenta oficial acest model. Așteptați-vă desigur și la o diversitate de culori disponibile pentru Honor 6X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×