Huawei Honor Band Z1, brăţara de fitness cu funcţii de sleep tracking se lansează la un preţ sub 100 de dolari

1.279 ori
<b>Huawei Honor Band Z1, brăţara de fitness cu funcţii de sleep tracking se lansează la un preţ sub 100 de dolari</b>Anunţată &icirc;n luna august, brăţara de fitness Huawei Honor Band Z1 a fost lansată oficial astăzi, la un preţ sub 100 de dolari. E vorba de lansarea comercială aici, iar terminalul era cunoscut iniţial ca Honor Zero, dar pe unele pieţe e...

Anunţată în luna august, brăţara de fitness Huawei Honor Band Z1 a fost lansată oficial astăzi, la un preţ sub 100 de dolari. E vorba de lansarea comercială aici, iar terminalul era cunoscut iniţial ca Honor Zero, dar pe unele pieţe e rebranduit în Honor Band Z1.

Purtabilul arată ca un smartwatch, doar că are un ecran mai mic decât de obicei, cu un diametru de 1.06 inch şi panou OLED. Rezoluţia oferită aici este de 128 x 128 pixeli, iar marginile cadranului sunt metalice şi nu avem parte de butoane fizice. Z1 poate interacţiona cu terminale Android şi iOS, afişa notificări şi alerte legate de apeluri si permite si respingerea acestora. În plus gadgetul e rezistent la apă şi praf, având certificarea IP68.

Huawei Honor Band Z1, brăţara de fitness cu funcţii de sleep tracking se lansează la un preţ sub 100 de dolari

Huawei Honor Band Z1 are o funcţie de monitorizare a somnului, pedometru şi poate monitoriza şi caloriile arse. Bluetooth 4.1 şi o baterie de 70 mAh, care ar oferi 4 zile de funcţionare completează lista de dotări. Produsul vine pe negru, bej şi alb şi costă 84 de dolari, cel puţin în India.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×