HTC ar putea înregistra o revenire în trimestrul 4 al acestui an, datorită noilor sale telefoane

Autor:  | Publicat în:  HTC 941 ori
<b>HTC ar putea înregistra o revenire în trimestrul 4 al acestui an, datorită noilor sale telefoane</b>HTC ar putea &icirc;nregistra&nbsp;o creştere a v&acirc;nzărilor &icirc;n trimestrul 4 al acestui an, datorită noilor sale telefoane midrange şi high end. Şi headsetul de realitate virtuală HTC Vive ar putea adăuga la popularitatea brandului şi...

HTC ar putea înregistra o creştere a vânzărilor în trimestrul 4 al acestui an, datorită noilor sale telefoane midrange şi high end. Şi headsetul de realitate virtuală HTC Vive ar putea adăuga la popularitatea brandului şi creşte vânzările, conform unor surse din industrie.

HTC spera ca vânzările crescute să aducă şi o revenire financiară, după ce a înregistrat pierderi nete de 372.39 milioane de dolari în primele 3 trimestre ale acestui an. Ultima lansare a companiei a fost cea a modelelor HTC One M9+ Aurora Edition şi HTC Butterfly 3 în Japonia, dar şi cea a lui Desire 728, model midrange dual SIM în China. De asemenea aşteptam în continuare noul model HTC One A9, care va debuta pe 20 octombrie.

Se pare că e vorba de un debut cu miza înaltă, de vreme ce va primi evenimente dedicate în New York, New Delhi şi Londra la acea dată. Terminalul acela va fi un soi de midrange special, cu un ecran AMOLED de 5 inch, procesor Snapdragon 617 şi camera principală de 13 MP. Încă nu ne dăm seama care e selling point-ul său şi dacă el va fi motorul creşterii de la final de an sau din contră, încă o piedică pentru HTC.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×