Huawei Honor Magic 2 apare într-o randare cu 4 camere în spate

1.726 ori
<b>Huawei Honor Magic 2 apare într-o randare cu 4 camere în spate</b>Dacă credeați că Huawei a terminat cu lansările din octombrie vă înșelați, asta pentru că pe final de lună așteptăm și debutul lui Honor Magic 2. Acesta a fost prezentat sub forma unui teaser la târgul IFA 2018 din septembrie, iar acum ne pregătim

Continuă scăpările lui Huawei Honor Magic 2, care este aşteptat să debuteze cândva la finalul acestei luni. Cea mai nouă scăpare implica o randare a telefonului, pe care o privim cu precauţie maximă, pentru că nu aduce deloc cu prototipul de la IFA 2018. Are 4 camere în spate.

Honor Magic 2 a tot primit teasere în ultima lună şi l-am văzut cu un mecanism glisant gen Oppo Find X. Acela nu pare să se ivească în noua randare. Ultimele zvonuri vorbeau despre o lansare pe 26 octombrie, sau pe 31 octombrie la Beijing. Nouă scăpare include acea nuanţă specială Twilight mov/albastru în stil P20 Pro şi Mate 20 Pro. Ineditul vine din faptul că avem o cameră triplă în spate, sub care se afla un al patrulea senzor foto.

Huawei Honor Magic 2

Era de aşteptat ca Huawei să reacţioneze la lansarea lui Samsung Galaxy A9 (2018), propunând propriul model cu 4 camere la bord, dar nu chiar atât de rapid. Terminalul ar trebui să vină cu procesor Kirin 980, încărcare ultra rapidă la 40W. Aşteptăm şi o tehnologie GPU Turbo, răcire avansată şi o cantitate generoasă de RAM, poate chiar 10 GB. Rămâne de văzut cu ce va plusa acest Huawei Honor la optică.

4 camere înseamnă că una se ocupă de zoom tele 2X sau 3X, avem şi o cameră wide angle, una normală şi probabil una monocromă. Cum rămâne cu partea glisantă totuși? Sincer cred că avem doar o randare concept aici. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×