Honor Magic 2 va sosi cu un asistent vocal nou numit YoYo; Îl auzim în cel mai proaspăt teaser Huawei

2.280 ori
<b>Honor Magic 2 va sosi cu un asistent vocal nou numit YoYo; Îl auzim în cel mai proaspăt teaser Huawei</b>Cu pași repezi ne apropiem de lansarea lui Huawei Honor Magic 2, un terminal deosebit care va opta pentru un mecanism de tip slider pentru camera frontală și senzorii asociați. După numeroase fotografii pe care le-am văzut în ultimele zile

Nu știu dacă ați remarcat, dar în recentele fotografii scăpate pe web cu Huawei Honor Magic 2 apărea menționat pe ecranul dispozitivului și numele YoYo. La prima vedere am crezut că este vorba doar despre ceva aplicați sau reclamă a unui retailer, dar în realitate se pare că lucrurile sunt ceva mai interesante. Avem de-a face cu un asistent vocal nou, unul numit YoYo care astăzi își dezvăluie vocea printr-un teaser video!

Materialul video de mai sus ne prezintă pentru început câteva cadre cu arătosul device ce va adopta un mecanism slider pentru camera frontală, după care la final avem ocazia să auzim vocea asistentului vocal YoYo. Acesta va fi un rival pentru Google Assistant, Alexa, Siri, dar și pentru Bixby iar din câte putem observa, asistentul vine și în limba engleză.

Vocea pare a fi cea mai naturală dacă este să o comparăm cu ceilalți rivali mai sus menționați și nu ar fi exclus ca într-un viitor apropiat să vedem asistentul debutând și pe flagship-urile actuale ale companiei. Cât despre Magic 2 și dotările sale, acesta va oferi ecran AMOLED de 6.39 inch, 8 GB RAM, procesor Kiri 980 și o cameră triplă în spate.

Aparent o baterie de 3400 mAh se va afla la pachet și vom avea și 128 GB de stocare flash. Lansarea vine pe 31 octombrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×