Huawei Honor Note 10 se pregătește de lansare, vine cu un ecran AMOLED de 6.9 inch; Avem detalii

4.893 ori
<b>Huawei Honor Note 10 se pregătește de lansare, vine cu un ecran AMOLED de 6.9 inch; Avem detalii</b>Cei de la Huawei continuă să aducă pe piață noi și noi smartphone-uri, unul dintre aceste viitoare modele fiind și Huawei Honor Note 10 care astăzi are parte de o scăpare. Aflăm că dispozitivul va sosi echipat cu un mega ecran de 6.9 inch

Huawei face o pauză din lansările de telefoane din gama Y pentru a ne oferi un terminal mai aproape de tabletă decât de telefon. Numele său este Huawei Honor Note 10 și va avea o diagonală de 6.9 inch. Avem detalii mai jos.

Seria Honor Note l-a inclus pe popularul Honor 8 Note în 2016, cu ecran AMOLED de 6.6 inch și destul de apreciat de public. Pe atunci avea procesor Kirin 955, iar în mod bizar în 2017 nu am avut vreun Honor 9 Note, ci doar Honor 9. Noile scăpări vorbesc acum despre un Huawei Honor Note 10, care ar urmă să aducă un ecran de 6.9 inch AMOLED.

Încă nu e clar dacă va avea aspect 18:9 sau 19:9 cu breton, dar la așa o diagonală își permite orice extravaganță. Așteptăm la bord un procesor Kirin 710, o cameră duală în spate, 6 GB RAM și 64 GB stocare. Și bateria ar trebui să fie de minim 4500 mah, dacă nu chiar mai mult.

Nu m-aș mira să aibă și o cameră duală în față, capabilă de Bokeh chiar. E clar ce vrea acest model și anume să concureze cu viitorul Xiaomi Mi Max 3.  

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×