Huawei Honor Note 10 va fi un gigant! Comparat în fotografii cu Nintendo Switch

4.722 ori
<b>Huawei Honor Note 10 va fi un gigant! Comparat în fotografii cu Nintendo Switch</b>Primim astăzi un leak important pentru Huawei Honor Note 10, leak ce constă într-o serie de fotografii reale care ne dezvăluie cât de uriaș va fi acest dispozitiv în realitate. Vedem chiar o comparație cu Nintendo Switch, acea consolă de gaming

Așa cum aflam de curând, nu doar Xiaomi pregătește lansarea unui mega phablet cu diagonală de 6.9 inch, ci și Huawei care va aduce în curând pe piață uriașul model Honor Note 10. Dacă până acum am avut parte doar de materiale teaser care dezvăluiau silueta dispozitivului iată că acum primim fotografii reale în care monstrul este comparat chiar cu Nintendo Switch, acea consolă-tabletă portabilă cu ecran de 6.2 inch.

Huawei Honor Note 10

Telefonul trece de această limită și la o privire mai atentă remarcă cum panoul frontal are și un decupaj în partea superioară, dar și faptul că marginile sus-jos sunt mai înguste decât ce am primit pe flagship-urile P20 din primăvară. Huawei Honor Note 10 va fi promovat așadar și drept smartphone numai bun pentru gaming, urmând a sosi cu procesor Kirin 970 și soluția GPU Turbo pentru performanță grafică îmbunătățită.

Huawei Honor Note 10

Ecranul va fi o unitate Super AMOLED și pe lista de dotări vom mai avea și 6 GB RAM, 64 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD. Se vorbește și despre prezența unei uriașe baterii de 6000 mAh și despre faptul că Android 8.1 Oreo va rula din fabrică în cazul de față. Este clar că Honor Note 10 va fi un device multimedia, unul pe care iubitorii de phablet-uri îl vor aprecia puternic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×