Huawei Honor V10 își dezvăluie protecția pentru ecran; posibil să vină cu procesorul Kirin 970

1.092 ori
<b>Huawei Honor V10 își dezvăluie protecția pentru ecran; posibil să vină cu procesorul Kirin 970</b>În ultima vreme cei de la Huawei au început să scoată smartphone-uri pe bandă rulantă și nu doar modele cu dotări mid-range, ci și terminale high-end totodată. Am asistat de curând la debutul lui Maimang 6 pe piața din China, iar acum aflăm primele

Cei de la Huawei au început să aducă numeroase smartphone-uri pe piață în ultima vreme și se pare că se tot lucrează la noi terminale interesante. Urmând exemplul recentului Maimang 6, compania asiatică ne pregătește și debutul lui Huawei Honor V10 la începutul anului viitor. Leak-urile deja au început să apară și chiar astăzi vedem imagini ale protecțiilor de ecran destinate acestui viitor phablet.

Huawei Honor V10

Observăm panoul frontal cu muchii foarte subțiri și nu ar fi exclus să fie vorba despre un ecran cu aspect 18:9. O abordare ciudată la nivel de design este integrarea scanner-ului de amprente frontal sub forma unui buton home de mici dimensiuni care s-ar putea dovedi a fi greu de accesat.

În partea de sus avem și câteva orificii pentru senzori, earpiece și pentru ce pare a fi o cameră duală selfie. Nu se știe nimic despre eventualele dotări, dar ca o presupunere putem spune că telefonul va oferi 4 sau 6 GB RAM, procesorul Kirin 970 și o baterie de 4000 mAh cu suport Quick Charge. Poate că vom avea și sistem de autentificare facială!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×