Turul Magazinelor #288: pastile speciale pentru răcit whisky, cântar Motorola pentru bebeluş, cuptor electric de top la preţ bun și boxă cu lampă LED

1.182 ori
<b>Turul Magazinelor #288: pastile speciale pentru răcit whisky, cântar Motorola pentru bebeluş, cuptor electric de top la preţ bun și boxă cu lampă LED</b>La sfârșitul acestui weekend vine și un nou articol din seria Turul Magazinelor, ediție cu numărul 288 în care vă prezentăm câteva dispozitive interesante cu preț redus. Pe lista noastră se află un cuptor Arctic electric, un ceas arătos, dar și un cântar

În această perioadă a furtunilor şi ploilor, dacă aţi scăpat cu maşina teafără aveţi atunci ceva bănuţi de cheltuit. Noi am ales pentru voi în acest weekend o serie de gadget-uri cel puţin interesante şi vreo 2 dintre ele nici nu ştiam că există până acum. Spre exemplu am găsit un microfon super compact care se ataşează la jack-ul audio de la telefon, sau pastile care se pun la congelator şi apoi răcesc Whisky-ul. Alte traznăi şi oferte avem mai jos.

1. Cuptor incorporabil Artic AROIM24500BC

Arctic AROIM24500BC

Să fim serioşi, gazul e o chestie învechită, curentul electric e viitorul. Un cuptor pe curent electric se încălzeşte mai rapid, e mai uşor de reglat la temperatura dorită şi nu pune probleme cu scăpările de gaze şi exploziile. Modelul de faţă are un preţ bun la evoMAG.ro şi vine cu un design arătos, plus compact şi uşor de integrat în mobilă de bucătărie.

Interiorul de 71 de litri e generos şi acest model e foarte uşor de curăţat, ba chiar are funcţie catalitică de auto curăţare, care atrage grăsimea şi vaporii.

2. Pastile pentru răcit whisky

Pastile pentru racit whisky

Recunosc că nu mi-ar fi dat prin cap să inventez aşa ceva... Marii băutori de spirtoase şi whisky folosesc gheaţă, dar uneori nu apreciază că se face apoasă băutura după o vreme. Pentru a răci mai eficient băutura, inclusiv sucurile nu doar spirtoasele avem acum aceste pastile, aceste "Whisky Stones", care trebuie doar ţinute la congelator. Sunt cuburi non poroase care răcesc imediat băutura, fără probleme.

Se pot spăla şi usca după folosire şi sunt ca noi. Costă 8 dolari al GearBest.com. 

3. Ceas Royal London 90002-01

Ceas Royal London 90002-01

Recunoaşteţi că aţi dorit măcar o dată în viaţa să scoateţi din buzunarul de la piept un ceas de buzunar, cu design din epoca victoriană. WatchShop.ro are fix aşa ceva la un preţ deloc rău de 449 lei. Produsul vine de la brandul Royal London şi are toate mecanismele complexe şi interesante la vedere, în mijlocul cadranului central. Rezistă la apă până la 1 ATM, este mecanic, cu mecanisme elveţiene şi are geam din cristal mineral.

Carcasa este din alamă placată ionic.

4. Boxă portabilă NILLKIN Phantom MC4

NILLKIN Phantom MC4

Cine vrea o boxă cu design trăznit, găseşte acest model Nillkin la iHunt.ro. Are forma unui corn din acela în care suflau triburile pentru a chema la luptă celţii să zicem. Costă doar 275 lei şi vine cu lampă LED, Bluetooth, NFC şi baterie de 2000 mAh. Aduce puţin şi cu o pipă mare şi se poate roti la 360 de grade. Acoperă 10 metri şi are putere de 5W.

5. Microfon pentru smartphone

Microfon smartphone

Aţi avut vreodată nevoie să ţineţi telefonul spre voi şi în acelaşi timp să înregistraţi ceva audio cu el? Acum puteţi ataşa la jack-ul audio acest mic microfon extern, care costă 13 euro la TomTop.com. E compatibil cu orice terminal cu jack clasic, inclusiv laptop-uri şi iPad-uri, dar şi telefoane. Se poate roti la 90 de grade, e bun pentru podcasting şi pentru studenţii care înregistrează cursuri la facultate.

Are sensibilitate ridicată şi anulare a zgomotului de fond. E şi discret şi nu strică look-ul telefonului.

6. Cântar digital Wi-Fi Baby

Cântar digital Wi-Fi Baby

Am înţeles de la cineva că acest cântar ar fi un hit şi că sunt sute, dacă nu mii de familii care au aşa ceva în casă. Greutatea unui bebeluş şi a unei mame după naştere e important de măsurat, pentru o bună sănătate. Gadget-ul costă 450 de lei la Cel.ro şi e un cântar care poate fi folosit lejer de toată familia. Are un sistem special de analiză a greutăţii celui mici şi a mamei.

Funcţionează cu 2 baterii AAA şi face parte dintr-un ecosistem de produse familiale, care monitorizează şi somnul părinţilor şi copiilor, toate în gama Smart Nursery. Se conectează la telefon via WiFi pentru a urmări progresul greutăţii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×