Huawei P10 şi variantele sale de culoare apar în slide-uri preluate din prezentarea de mâine

2.355 ori
<b>Huawei P10 şi variantele sale de culoare apar în slide-uri preluate din prezentarea de mâine</b>Oups! Cineva a lăsat pesemne laptopul deschis cu prezentarea Huawei de mâine, pentru că se pare că am descoperit nişte slide-uri oficiale ce descriu funcţiile şi coloritul lui Huawei P10. Evenimentul va fi transmis mâine după amiază şi vom fi în sala de l

Oups! Cineva a lăsat pesemne laptopul deschis cu prezentarea Huawei de mâine, pentru că se pare că am descoperit nişte slide-uri oficiale ce descriu funcţiile şi coloritul lui Huawei P10. Evenimentul va fi transmis mâine după amiază şi vom fi în sala de la MWC 2017 pentru a asista la debutul flagship-ului.

Imaginile pe care le vedeţi aici ne prezintă un P10 aşa cum îl ştiam, cu scanner de amprente în faţă, integrat în butonul Home. Vedem şi un panou cu muchii rotunjite în faţă, panou 2.5D, iar spatele are un finisaj "diamond chamfer" şi include camera duala cu tehnologie Leica. Cât despre colorit, nuanţe că "Mystic Rose", "Dazzling Gold", "Graphite Black" sau deja clasicul auriu rose se perindă in imagini.

Varianta verde "Greenery" iese în evidenţă totuşi, ca şi versiunea "Dazzling Blue". Acel verde este unul mai apropiat de natură şi mai puţin sintetic decât cel faimos al lui Galaxy S6 Edge de exemplu. Albastrul aminteşte de cel de pe Honor 8. Se confirmă şi diagonală de 5.1 inch şi rezoluţia Full HD pentru P10 şi cumva dacă tragem linie întreaga nouă gamă de culori şi modele P10 pare feminină.

Aflăm mai multe mâine! Sunt curios sa vad in special ce aduce nou camera duala cu optica Leica, mai ales in comparaţie cu proaspăt testatul Huawei Mate 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×