Sony Xperia XZ Premium apare în prima imagine, ar urma să fie un flagship cu captură slow motion la 960 FPS

2.179 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium apare în prima imagine, ar urma să fie un flagship cu captură slow motion la 960 FPS</b>Noul portofoliu de modele Sony Xperia pentru anul 2017 a avut parte de scăpări pentru modele midrange până acum. Azi îl descoperim şi pe un potenţial flagship, aşa numitul Xperia XZ Premium. El a apărut în prima imagine cu iz oficial şi o vedeţi mai jos.

Noul portofoliu de modele Sony Xperia pentru anul 2017 a avut parte de scăpări pentru modele midrange până acum. Azi îl descoperim şi pe un potenţial flagship, aşa numitul Xperia XZ Premium. El a apărut în prima imagine cu iz oficial şi o vedeţi mai jos.

Acesta ar putea fi unul dintre telefoanele dotate cu noul senzor de imagine Sony, capabil de captură slow motion până la 1000 FPS. Mai multe decât atât, acest Xperia XZ Premium ar avea un ecran 4K HDR şi procesor Qualcomm Snapdragon 835, dar şi o cameră de 20 de megapixeli cu pixeli de 1.22 microni. Designul nu e foarte diferit de ce vedeam anul trecut pe Xperia XZ, poate de aici şi păstrarea particulei de nume în denumirea sa.

Sony Xperia XZ Premium

Finisajul pare să fie unul cu reflexie în stil "chrome mirror" ca la Xperia Z5 Premium, indicând şi înrudirea cu acel model la nivel de ecran. Imaginea indica dată de 7 mai, iar conform tradiţiei acesta ar fi un indiciu legat de data de lansare a handset-ului. Având în vedere faptul că nu am primit scăpări pentru acest model până acum, şansele sunt mici să îl vedem la MWC 2017, dar surprize au mai fost in trecut. 

Observăm aici şi butonul Power cu scanner de amprente, jackul audio la posturi şi portul USB Type-C. Dacă totuşi acest model debutează la MWC, o va face în cadrul evenimentului de luni dimineaţa, pe 27 februarie şi vom fi acolo pentru a vă oferi detalii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×