Huawei P40 Pro Premium apare pe neașteptate în randări via Evan Blass! Setup Penta-Lens cu periscop pentru zoom

3.560 ori
<b>Huawei P40 Pro Premium apare pe neașteptate în randări via Evan Blass! Setup Penta-Lens cu periscop pentru zoom</b>După ce zilele trecute am văzut rând pe rând randări credibile pentru Huawei P40 și Huawei P40 Pro, iată că astăzi pe neașteptate sosesc și imagini pentru al treilea model din noua serie de terminale

După ce zilele trecute am văzut rând pe rând randări credibile pentru Huawei P40 și Huawei P40 Pro, iată că astăzi pe neașteptate sosesc și imagini pentru al treilea model din noua serie de terminale pregătite de către compania chineză. Randările sosesc prin intermediul celebrului leaker Evan Blass și cu toate că nu avem un nume dezvăluit pentru această variantă, putem presupune că este vorba despre P40 Pro Premium sau P40 Pro Ceramic.

Huawei P40 Pro Premium

Vedem aici două variante de culoare, cu un finisaj clar diferit față de cel văzut în randările anterioare pentru Huawei P40 Pro unde se mergea pe o textură mată/metalică. Sunt șanse mari ca acest model să aibă o carcasă cu spate din Ceramică, ceva ce chiar am auzit vehiculat online în această săptămână. 

Huawei P40 Pro Premium

Ca diferență principală avem setup-ul din spate ce include 5 senzori foto, asta în vreme ce Huawei P40 aduce cameră triplă iar P40 Pro un modul quad-camera. Apare aici mențiunea opticii LEICA și aflăm că senzorul periscop inclus în setup va putea atinge nivelul de 10x zoom optic. Nu știm însă clar ce vor face ceilalți senzori dar ar fi cazul să ne așteptăm la camere ultra-wide, bokeh și probabil 3D ToF.

Huawei P40

Vedeți mai sus și o comparație între cele 3 variante Huawei P40 (P40, P40 Pro, P40 Pro Premium) și dispunerea senzorilor în setup-ul foto din spate. Recent am aflat că Huawei ar fi comandat un senzor special Sony de 52 megapixeli (mărime 1/1.33 inch) destinat modelului Pro și oferind tehnologie Quad Bayer. Lansarea acestor telefoane este așteptată în luna martie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×