Huawei P40 Pro apare în varianta de culoare "Mint Green" - un verde-mentă pal destul de arătos

1.205 ori
<b>Huawei P40 Pro apare în varianta de culoare "Mint Green" - un verde-mentă pal destul de arătos</b>La mijloc de săptămână iată că și Huawei P40 Pro bifează un leak, de această dată fiind vorba despre o randare sosită prin intermediul celebrului Evan Blass. Imaginea pe care o puteți admira mai jos ne prezintă

La mijloc de săptămână iată că și Huawei P40 Pro bifează un leak, de această dată fiind vorba despre o randare sosită prin intermediul celebrului Evan Blass. Imaginea pe care o puteți admira mai jos ne prezintă varianta de culoare "Mint Green" adoptată de către noul flagship Huawei, un verde-mentă pal pe care l-am mai văzut în trecut și pe terminale precum Google Nexus 5x. 

Huawei P40 Pro

Culoarea arată destul de bine la prima vedere și rămâne de văzut dacă în realitate nuanța va fi ceva mai diferită decât ne este sugerat în cazul de față. Anterior văzusem alte 5 variante de culoare în care este așteptat Huawei P40 Pro, nuanțe de negru, auriu (Blush Gold), argintiu (Silver Frost), albastru (Deep Sea Blue) și alb (Ice White).

Huawei P40 Pro

Privind aceste randări putem specula pe seama faptului că panoul spate al lui Huawei P40 Pro va adopta un finisaj mat cu textură metalică, scăpând astfel de aspectul glossy pe care îl oferea sticla de pe modelul predecesor. Asta înseamnă că vom scăpa și de amprente, ceea ce este o veste bună. Dacă vă uitați atent, culoarea panoului spate este folosită și pentru rama metalică.

Din punct de vedere al dotărilor așteptăm ca noul flaship Huawei să aducă procesor Kirin 990 5G, ecran OLED de 6.5 inch curbat și baterie de 5000 mAh cu alimentare la 50W. Va avea un setup quad-camera în spate și zoom-ul optic va ajunge până la 10x. Mai devreme vedeam și o fotografie reală cu P40 Pro, surprinsă într-un mijloc de transport. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×